Dia d’inventari: vestuari, barrets, fusells, espases, botes i eines

Una bona representació d’E2S ‘arremangant-se’ per preparar el retorn de tot allò que ens han deixat.

Aquest matí han arribat les caixes de cartró que estàvem esperant i han començat a sortir d’E2S els vestits, complements i elements d’atrezzo que ens han deixat entitats, institucions i particulars per al rodatge de figuració.

La Núria Sala i la Montse Barrera, preparant el retorn de vestits.

Això significa que E2S es va buidant, després d’unes setmanes evaïts per elements que ens transportaven tres segles enrere. Aprofitem per reiterar el nostre agraïment a tots aquells que han contribuït silenciosament en aquest projecte, els que han estat darrere de la càmera sense demanar res més a canvi que la satisfacció d’ajudar a explicar una història aquesta.

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>