Les veus, en versió original

Jordi Ferrerons (director), Núria Sala (realitzadora) i Joan Arañó (productor) amb Toni Barrasseta (postproducció de so).

Aquesta setmana hem estat posant les veus que ens explicaran la història del setge de Cardona de 1711, i que oferiran a l’espectador la possibilitat de conèixer-la en versió original. I és que hem respectat les llengües dels quatre protagonistes de la història, dos dels quals eren catalans, un francès i un alemany. La conducció de la història anirà a càrrec de Sílvia Comes, popularment coneguda per la seva faceta com a cantautora.

En paral·lel, han començat la postproducció de so i l’etalonatge (retoc de color) del documental. Encarem la recta final, pendents de dos vist-i-plaus imprescindibles: el de TV3 i el de l’autor de totes les músiques del documental, el mestre Jordi Savall.

One comment

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>